ARES vastgoed 

ARES belegt in vastgoed door heel Nederland. Onze expertise ligt op het gebied van het beleggen in vastgoed op strategische locaties waar veel werkgelegenheid heerst. Ares verhuurt zijn vastgoed objecten onder andere aan multinationals, relocation bureaus en expats die werkzaam zijn in Nederland.  

''Vastgoed bevat veel meer dan alleen het bezit''


ARES belegt in vastgoed door heel Nederland. Onze expertise ligt op het gebied van het beleggen in vastgoed op strategische locaties waar veel werkgelegenheid heerst. ARES verhuurt zijn vastgoed objecten onder andere aan multinationals, relocation bureaus en expats die werkzaam zijn in Nederland. 

Onze vastgoed portefeuille is geselecteerd op omgeving, functionaliteit, fysieke staat en woonkwaliteit. Deze selectie leidt tot een grote diversiteit in onze woning portefeuille.

Hoe divers ook, voor alle vastgoed objecten geldt dat wij met ARES een hoog onderhouds- en serviceniveau hanteren met als doel om onze vastgoed portefeuille in perfecte staat te laten verkeren. Op die manier ervaren onze huurders een optimaal woongenot.